Vezi zodia ta
în functie de anul nasterii

propulsat de
Feng Shui-Art

elefant-cu-trompa-ridicata-8-cm
search
  • elefant-cu-trompa-ridicata-8-cm
  • elefant-cu-trompa-ridicata-8-cm
  • elefant-cu-trompa-ridicata-8-cm

cele mai cumparate  saptamana aceasta

Statueta Feng Shui Elefant cu Trompa Ridicata - 8 cm

48,00 lei
1-2 zile

Statueta Feng Shui Elefant cu Trompa Ridicata. Influenta elefantilor asupra omenirii a fost intotdeauna fascinanta si fermecatoare. Rolul elefantului in mituri, legende, religie, istorie, folclor si razboi la facut  un simbol al splendorii. Agreat de chinezi, indieni si africani ca cel mai puternic simbol de bun augur din regnul animal caracterizat prin tarie, demnitate, virilitate, fertilitate, prudenta, intelepciune si inteligenta, elefantul este adorat si onorat, sacru si iubit. In Budism elefantul este unul dintre cele mai importante opt animale, iar in India, zeitatea Ganesha este prezentata ca avand cap de elefant.

Cantitate
Ultimele produse in stoc

  Tranzactii Securizate

Tranzactii Securizate, prin procesatori de plati confirmati in piata

  Livrare Rapida

Ne straduim permanent ca in maxim 48 de ore de la lansarea comenzii, aceasta sa ajunga la tine.

  Retur 14 zile

Ai posibilitatea sa returnezi produsul in termen de 14 zile.

Recomandari pentru 2023-2024

Influenta elefantilor asupra omenirii a fost intotdeauna fascinanta si fermecatoare. Rolul elefantului in mituri, legende, religie, istorie, folclor si razboi la facut  un simbol al splendorii. Agreat de chinezi, indieni si africani ca cel mai puternic simbol de bun augur din regnul animal caracterizat prin tarie, demnitate, virilitate, fertilitate, prudenta, intelepciune si inteligenta, elefantul este adorat si onorat, sacru si iubit. In Budism elefantul este unul dintre cele mai importante opt animale, iar in India, zeitatea Ganesha este prezentata ca avand cap de elefant.

1. Se pune cate un elefant in fiecare parte a usii principale. Daca sunt plasati in interior simbolizeaza aducerea norocului si daca sunt pozitionati in exterior protectia gospodariilor.

2. Amplasati un elefant in dormitor sau in sectorul vestic al casei dumneavoastra daca ati incercat sa aveti un copil de un timp indelungat si acest lucru a esuat.

3. Asezati un elefant in mod vizivil pe biroul dumneavoastra pentru protectie si noroc in cariera sau afaceri. La elefantul in chineza se spune “Hsiang”, care de asemenea inseamna “Prim Ministru”, astfel a devenit un suprem simbol de putere, inteligenta, prudenta si intelepciune – toate calitatile unui adevart lider capabil.

Elefantul este specific Africii,iar rezonanta simbolica  a elefantului este ceamai mare pe aceste continente.El reprezinta diferite calitati de putere, regalitate, demnitate, rabdare, intelepciune, longevitate si fericire si este un simbol al norocului.
Unele culturi cred ca elefantul este un animal cosmic care poarta in spate lumea, aceasta imagine a fost transpusa si in arhitectura. Prin viata sa lunga, simbolizeaza longevitatea si memoria -„elefantul nu uita niciodata”.
Elefantul alb este sfant in budism, deoarece Buddha a luat aceasta infatisare pentru a intra in pantecele mamei sale, May si a imprumutat calitatile rabdarii si intelepciunii de la Buddha fiind Bijuteria Legii.
In traditia crestina, elefantul este personificarea virtutilor si cumpatarii si de asemenea este simbolul lui Christos care calca in picioare un sarpe.
Din 1874 cand Harper s Weekly a publicat desenul unui elefant care calca in picioare inflatia si haosul, a devenit simbolul Partidului Republican al S.U.A.

Dimensiune - 9 cm

elefant-cu-trompa-ridicata-8-cm

Caracteristici Produs

Selecteaza Remediu
Bunastarea Sufletului si Sanatate?
Bunastare si bani?
Cariera si Succes?
Energizarea Locuintei?
Noroc si Sansa?
? Zodie Feng Shui ⛩
Bivol?
Caine?
Cal?
Capra?
Cocos?
Dragon?
Iepure?
Maimuta?
Mistret ?
Sarpe?
Sobolan?
Tigru?
⛩ Pentru
2023
2024
Afaceri si Cariera
Agonisire
Bunastare
Cariera
Evolutie
Faima, Prestigiu
Protectia Casei si a Agonisirii
⛩ Tip
Decoratiune
Figurina
Selecteaza Steaua Zburatoare?
Steaua -6- Steaua Cerului si a Norocului Indirect?
Steaua -8- Steaua Abundentei si a Banilor?
Steaua -9- Steaua Oprtunitatilor Viitoare si a Multiplicarii Sanselor?
Steaua 1 - Steaua Alba a Victoriei si a Norocului?
Obiecte Feng Shui ⛩
⛩ Statueta Feng Shui