Vezi zodia ta
în functie de anul nasterii

propulsat de
Feng Shui-Art

⛩ Tablou Feng Shui

Tabloul Feng Shui ⛩,

este o lucrare care respectă principiile feng shui, o tehnică chinezească de armonizare a energiilor dintr-un spațiu. Un tablou feng shui poate avea diferite motive și culori, în funcție de locul în care este amplasat și de efectul dorit. Un tablou feng shui poate aduce noroc, prosperitate, sănătate, dragoste sau liniște în casa ta.

 

Dacă vrei să alegi un tablou feng shui pentru casa ta, iată câteva sfaturi:

 

Un tablou feng shui pentru living ar trebui să fie luminos și colorat și ar trebui să reprezinte elementele naturii și ale puterii. Se știe că elementele aduc noroc, iar alegerea unei imagini care le reflectă este o modalitate excelentă de a aduce noroc în casa ta. Alege tablouri cu flori, plante, peisaj sau pești, păsări, cai.

Un tablou feng shui pentru dormitor ar trebui să fie calm și relaxant și ar trebui să reprezinte dragostea și armonia. Se știe că dormitorul este locul unde se formează relațiile intime și unde se odihnește sufletul. Alege tablouri cu culori pastelate sau imagini care te inspiră.

Un tablou feng shui pentru bucătărie ar trebui să fie vesel și apetisant și ar trebui să reprezinte abundența și prosperitatea. Se știe că bucătăria este locul unde se pregătește hrana și unde se împarte bogăția. Alege tablouri cu scene de cultivare, recolta sau imagini care te fac să te simți recunoscător.

Un tablou feng shui pentru baie ar trebui să fie curat și proaspăt și ar trebui să reprezinte purificarea și regenerarea. Se știe că baia este locul unde se elimină toxinele și unde se reînnoiește energia. Alege tablouri cu apă, flori de lotus, pietre sau imagini care te fac să te simți revigorat.

Sper că aceste sfaturi te vor ajuta să alegi un tablou feng shui potrivit pentru casa ta si să înțelegi mai bine despre Tablouri în Feng Shui. Ne dorim ca tu să găsesti tot sprijinul de care ai nevoie in magazinul nostru FengShui Art. Asadar, dacă ai nevoie de mai multe informații sau dacă ai alte întrebări, nu ezita să ne întrebi! ? suntem si pe Whatsapp.

⛩ Tablou FengShui

Deocamdata nu sunt produse disponibile

Ramai aproape! Produsele vor fi afisate aici pe masura ce vor fi adaugate.

Amulelete pentru Bunastare?