Vezi zodia ta
în functie de anul nasterii

propulsat de
Feng Shui-Art

Cele mai recente Articole

⛩ Copacei Feng Shui

Copacei Feng Shui ⛩

Copaceii feng shui decorațiuni realizate din pietre semiprețioase și metal, care au forma unor copaci miniaturali. Copaceii feng shui au rolul de a atrage și amplifica energia pozitivă dintr-un spațiu și de a aduce beneficii în diferite domenii ale vieții. Fiecare tip de piatră semiprețioasă are o semnificație și o vibrație diferită, care se potrivesc cu anumite zone ale casei și cu anumite zodii.

Poți plasa acești copacei în zonele corespunzătoare ale casei tale sau în locurile unde simți că ai nevoie de mai multă energie pozitivă. Poți să îi cureți periodic de praf și să îi încarci la lumina soarelui sau a lunii.

 

Copaceii feng shui sunt niște decorațiuni frumoase și benefice pentru casa ta. Ei te vor ajuta să îți îmbunătățești starea de spirit, să îți atragi norocul și să îți îndeplinești dorințele.

Sper că aceste informații te-au ajutat să înțelegi mai bine despre Copaceii Feng Shui. Ne dorim ca tu să găsesti tot sprijinul de care ai nevoie in magazinul nostru FengShui Art. Asadar, dacă ai nevoie de mai multe informații sau dacă ai alte întrebări, nu ezita să ne întrebi! ? suntem si pe Whatsapp.

Copacei Feng Shui ⛩

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Filtre active

Amulelete pentru Bunastare?